Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Laminátová kapota

o Navštíveno 1316x o
o 25.11.2006, 12:25 | pov
Nemáte někdo pls nějaké fota ze stavby? Zajímá mě jak kapotu vyztužit, co na to použít? Cpát tam nějaké pevné výztuhy je blbost, to by akorát při nehodě mohl někoho zabít. Takže nějakou jinou tkaninu, nebo vyrobit i laminátové výztuhy?

o 25.11.2006, 13:01 | Honza2.016v
kámoš má lamátovou přední kapotu na GII..co jsem zkoumal výztuhy, tak to dělal nějakej JZDák z normálních dřevěnejch tyček... osobně jsme přemejšlel o nějakejch malejch zalaminovanejch plechovejch profilech
o 26.11.2006, 12:21 | CervinVega
co mam lamino na Bmw e36 coupe, je delana jako vrchni plachta a spodni dil s vyztuhama (pro bezne pouziti, na race lze pouzit samotnej vrchni dil)... jsou tam zalaminovane kousky pasoviny se zavity, aby se daly pouzit seriova uchyceni a zamky... akorat plynove vzpery nejdou, pac jsou moc silne, zlomila by se kapota... dost zalezi, jak presnou kopii udelas, navic laminat bude vzdy silnejsi nez plech, takze treba jen blbost jako jsou ostrikovace ti zabere nejakej cas je tam dostat :-)
o 26.11.2006, 14:29 | pov
Zamky nejsou podstatne, to bych asi neresil, ostrikovace taky neresim(Golf 1 - jedna tryska uprostred, ale vzhledem k tomu ze nemam pod kapotou misto na nadobku na vodu, tak je ani nemam funkcni :) )

Mam strach ze kdyz bude bez vyztuh tak praskne nebo se zlomi, a s vyztuhama by to zas mohlo byt nebezpecny.
o 26.11.2006, 18:30 | CervinVega
jak nebezpecny? nechapu... laminat se ti roztristi v pripade narazu, nejsou tam zadny lesenarsky trubky, jestli myslis tohle, jen vylaminovany zebra podle predlohy
o 26.11.2006, 23:53 | pov
jj, presne o tohle mi slo...
o 04.12.2006, 15:45 | Kesam
Hele me se zda ze se odrizne jenom ten plech a vyztuhy zustanou origos ne?,
o 04.12.2006, 16:14 | .mycTD
OT: kolik usetrite na vaze, kdyz tam zustavaj origo vyztuhy?
o 04.12.2006, 19:42 | CervinVega
omg... ty vyztuhy taky okopirujes z toho laminatu... treba zadni viko kufru udelalo presne 10kg rozdil...
o 11.12.2006, 03:12 | Kesam
10 kilo jo a kde jsi to tam vzal???? To vazi moje vrata to si vyndal okno ne???
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3062 sekund.